3 Doors Down : Time of My Life

3 Doors Down, memang lagu mengusik zaman sekolah dulu. First lagu yang saya dengar dan sememang ingatlah Kryptonite! Music yang sememangnya best sepanjang zaman. So, Dia orang agak lama menyepi juga tanpa kabar berita, kalau nak dengar dia orang nyanyi memang susah, kecuali lah suara-suara lunak yang berkumandang dekat Karaoke Box!

Cool sounds dudes! setiap album memang ada kelainan tersendiri. Sebab tu lah dia orang ni legend, memang terbaik dari ladang punya.Here Without You, lagu yang sememangnya akan buat korang terdiam sekejap untuk cuba menghafal lagu tersebut. Kalau nak berkaraoke pun , sure mengcari lagu dia orang ni dulu sebelum mencari lagu Incubus and Bon Jovi!

Suara Brad Arnold memang akan menarik minat sesetengah perempuan or gay boy yang meminati suara sebegitu, tetapi saya meminat Brad Arnold atas sebab pukulan drum dari Brad Arnold (Sewaktu dahulu lah, now dia sibuk aje kat depan stage melalak!) Memang terbaik! Guitarist pula Matt Roberts and Chris Henderson kalau tak silap, and bassist Todd Harrell. So hope album terbaru akan meninggalkan kesan yang akan saya ingat sepanjang zaman.

Tracklist
1.Time of My Life
2.When You’re Young
3.Round and Round
4.Heaven
5.Race For the Sun
6.Back To Me
7.Every Time You Go
8.What’s Left
9.On the Run
10.She is Love
11.My Way
12.Believer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s