Tipu

Cinta pada permulaan tender kekadang kita memerlukan penipuan sedikit, sama ada nama,umur, adik beradik, etc,. Motifnya satu aje! nak dapatkan he/she. Sama ada tipu atau tipu sunat tu terpulang lah, tapi sejujur-jujur manusia pun kadangkala memerlukan sedikit penipuan sebab lack of confident dengan diri sendiri.
So, adakah penipuan dalam permulaan perhubungan adalah yang terbaik atau sebaliknya? Tak semua percakapan yang kita luahkan itu kita ambil bulat-bulat. Lelaki memerlukan kasih sayang manakala perempuan pula memerlukan shelter! Betul atau tidak perpulanglah pada diri sendiri. Sebenarnya, lelaki lah yang perlu di belai dan dimanjakan sebab nowdays bilangan lelaki teramatlah sedikit. So, if guys yang curang, jangan marah guys tu, sebab kami mempunyai Quota 4 kot! Tapi apa-apa pun terpulang juga kepada setiap individu, sama ada untuk totally menerima Quota 4 atau pun menerima Seorang perempuan didalam hidupnya.

Satu perhubungan semestinya mengambil masa yang agak lama untuk difahami dan ditelan, Satu perhubungan semestinya bahagia bila pasangan memahami kehendak pasangannya, Satu perhubungan pasti berkekalan sekiranya pasangan tersebut sememangnya memahami!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s