Kita tengok cerita apa ek?

Memalukan kalau aku terdengar suara lunak dalam wayang yang bertanyakan kita tengok cerita apa ek? WOW! macam mana anda boleh berada dia seat dalam wayang tersebut kalau anda sebenarnya ingin menonton cerita tersebut? This week, saya sentiasa menonton cerita di pawagam terdekat.

Mula-mula cerita HP, namun bukan lah a cinema yang saya nantikan, hanya menonton untuk menghabiskan HP, walaupun saya menonton dari HP yang pertama sekali, namun saya tidak pernah menyoal diri saya sama ada saya tengok cerita apa?
Bukan HP yang saya ingin bangkitkan, semasa tayangan HP ditayangkan, satu filem yang sememangnya saya nak menonton adalah mr.propper’s penguin yang dilakon kan oleh Jimmy! Cerita yang semamengnya saya ingin menonton!

Tapi apa yang tidak menyenangkan saya adalah kesunyian pawagam tersebut! Kenapa orang boleh tengok cerita ini dengan seyes nya? Membuatkan saya pelik dengan orang yang membeli tiket tersebut. Sekiranya anda tidak tahu apa yang anda ingin menonton dipawagam, baik anda melihat kembali cerita apa yang anda sudah tgk. Wasted!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s