Greek House

Wahai penduduk Pribumi Greek House! Ketika anda sedang bermain game, sedang mendengar lagu, dah juga sedang berehat. Percaya lah, ada seorang hamba allah yang mengemas rumah serta menjaga rumah tersebut. Kenapa anda tidak ringan tulang? kenapa anda mengharapkan orang lain untuk membuat kerja-kerja anda? toiletBukan kah anda telah dewasa? Bukan kah anda macho dan gentlemen? Tetapi kenapa anda pengotor? kenapa anda susah untuk mengemas rumah?

The-80-s-the-80s-555555_780_768

Bukankah rumah kita selalu menjadi rumah tetamu?

Bukankah rumah kita tempat kita berehat?

Bukankah rumah kita tempat kita berparty?

Clean-House-Season-10

Jadi kan lah rumah kita clean house, buat apa-apa kerja pun clean aje!

love-cleaning-the-house-420x315

Tolong lah yeah? Ayie, Zizan, Sam, Epool, Ben, Boboy. Korang penat? Atau korang ni semua anak manja? Ke tak reti mengemas? Muka masing-masing dah macho dah, rumah kotor tak best juga kalau orang nak datang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s