Eugene Pit : Facebook.

Sebut aje nama Eugene Pit. Memang mengetop untuk tender, flirt, bergaduh, memaki hamun orang. Sampaikan ada kes mengemparkan satu kolej swasta ni! Tapi sedari atau tidak sedar, Eugene Pit hanya lah satu rekaan yang berasal dari orang yang betul. Shafiq Mohd Nor. Saya sememangnya Eugene Pit itu. Tetapi terdapat ramai user yang mengunakannya terutama kawan-kawan serta sedara-mara terdekat saya. Motif yang adalah satu. Enjoy!

Eugene Pit telah mengalami banyak perubahan dari segi nama, gambar, status, dan pelbagai lagi.

Eugene

Cakap apa saja? Pastinya ada didalam Eugene Pit ini. Tapi saya berharap sangat yang facebook ini terus wujud kerana Funny, Angry, joy, apa-apa pasal kehidupan ada di dalam nya. If anda nak berkawan dengan dia, just add, tak rugi pun.

Password or username sememangnya adalah untuk public and hackers di alu-alukan untuk menghack facebook ini if boleh saya pasti salut anda dan kita akan berchat di CMD. If anda terasa hati dengan facebook Eugene Pit ini, saya menghulurkan seribu jari saya memohon kemaafan.

Anda boleh menanyakan sebarang info or blind date kat Eugene Pit ni. Sebab ramai mamat2 handsome dalam facebook ni yang akan berchating dengan anda. Tapi facebook ini ada cuti juga. Iaitu time semester break! kita orang akan cuti and Shafiq Mohd Nor akan take over 100% facebook ini.

Info : Shafiq Mohd Nor telah menjual Facebook ini kepada hamba allah dengan amount yang dirahsiakan pada 20/07/2011. Dengan syarat-syarat yang telah dipersetujui.

(This post will be updating)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s