PES 2011 : SMK Titanium

PES2011PS3_MDisplayMentang-mentang hari ini Malaysia Vs Singapore, so semangat bola tu ada untuk setiap lelaki yang bangun tido dari pagi. Tapi saya bangun tido pukul 12 la pula, siap-siap terus ke kelas naik motor sebab kawan saya yang seorang ni tak nak pergi kekelas. So, terpaksa lah saya naik motor pergi kelas.

PES_2011_apk

Lepas kelas, terus balik rumah with some friends, kita orang main game PES 2011 sampai lah kepetang. Malamnya kita orang siap-siap nak pergi tengok bola lah konon nya! Pergi lah ke BIM Futsal, sekali macam cilaka lorh, sebab astro tak dapat detect siaran perlawanan. So, kita orang patah balik rumah and tengok dekat rumah aje. Tapi hampeh betul tengok Malaysia main! HUH! apa-apa pun kami tetap menyokong anda hanya didepan TV aje okey!

645188_33_preview

P/S : Idea berblogging sudah hilang kerana masalah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s