Software ; IDAutomation

idautomation_pocket_pc_barcode_dll_system_utilities_other-36641Software IDAutomation untuk kegunaan small business atau retailer yang menjual produk mereka. IDAutomation software adalah untuk bar code barangan anda. Untuk harga IDAutomation Barcod Label Software sememangnya mampu untuk dimiliki. Ia penjana program untuk pembentukan barcode dan label termasuk 16 barcode font linear yang sangat berguna.

Perisian barcode label sememangnya mencipta dengan pantas dan mudah untuk digunakan yang mempunyai definisi label untuk label jenis Avery dan lain-lain termasuk pelekat, label cakera, kad perniagaan, dan label CD. Program ini menawarkan satu tahap yang tinggi dari segi pengubahsuaian, anda boleh menukar warna barcode, warna latar belakang, orientasi, saiz dan pilihan teks.

  • Barcode

nicelabel1IDAutomation datang dengan pelbagai koleksi ‘barcod fonts’ termasuklah empat versions of Code128 (including UCC/EAN128), several versions of Code 39, Codabar, EAN 8 & 13, Industrial and Interleaved 2 of 5, UPC A & E, Postnet and more. This software can also formulate check digits.

 

 

  • Keserasian

Program ini boleh menerima data dari pelbagai applications dan menerima pelbagai jenis imej. Ia boleh menerima nilai-nilai barcode dari fail comma delimited, Excel, Access dan fail csv. Dari segi jenis imej, ia menerima jenis file bmp, gif, jpeg, wmf dan pcs. Semua produk IDAutomation bekerja dengan Vista.

Kami benar-benar menyukai program ini untuk membuat label dengan program ini, tetapi apabila kita cuba untuk menyalin label dan tampal ke dalam program lain, ia menjadi screen shot. Kami juga cuba menggunakan “select all” dan disalin tetapi ia masih menyisipkan seluruh screen shot. Kita boleh juga bukan hanya pilih barcode dan tampal ke dalam program lain. Di samping itu, ia disimpan dalam format emf, jadi untuk menukar format kami terpaksa menggunakan Adobe Photoshop Elements untuk menukar jenis fail.

  • Label Design Tools

image-generator2IDAutomation mempunyai salah satu pencipta label yang lebih baik yang telah saya lihat. Ia adalah mudah untuk digunakan, menyokong imej dan juga mempunyai garisan grid, pemerintah, ciri-ciri penjajaran, fungsi orientasi dan banyak lagi. Anda juga boleh menambah garis, elips (bulatan) dan segi empat tepat (kuasa dua).

Dari segi label stock, ia mempunyai pra-set konfigurasi untuk Avery, Herma, Zweckform dan lain-lain. Kod bar boleh disesuaikan ketinggian, lebar, nisbah dan margin serta teks yang unik dan warna pilihan.

  • Kemudahan Penggunaan

idautomation-qr-code-font-and-encoder_mediumKami menemui program ini lebih mudah untuk digunakan berbanding program penciptaan label yang banyak, kami mereka bentuk label dengan imej, kod bar dan teks tersendiri dalam masa beberapa minit. Imej mudah diakses dan sifat-sifat barcode mudah untuk menyesuaikan diri.

 

 

 

 

 

 

  • Bantuan / Sokongan

Perisian barcode ini telah di built-in help serta bantuan dalam talian, manual pengguna boleh dicetak dan dipos hanya didalam talian untul membantu topik,barcode symbology, soalan Lazim, integrasi bantuan dan lain-lain. Anda juga boleh hubungi sokongan teknikal melalui telefon atau email untuk 30 hari pertama. Selepas 30 hari langganan sokongan mesti dibeli atas sokongan telefon dan e-mel untuk keutamaan sokongan teknikal.

  • Ringkasan

IDAutomation software yang berpatutan selain fungsi dan program label yang menjadi pilihan yang terbaik bagi syarikat-syarikat kecil runcit atau kecil yang memerlukan label barcode unik masing-masing.

idautomation-2d-scanner-stand

http://www.sconsite.webs.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s