Admin Saya Sengal

Admin bertanyakan kepada saya, “kau nak jadi contributor or author tak dalam blog aku?” Saya pelik kenapa admin meminta saya untuk menjadi contributor dalam blog dia wahal saya lihat blog dia agak menarik juga. Dia menjawab kepada saya “aku memang banyak idea, tapi masalahnya, aku menaip, aku main taip aje, tak pandang belakang dah! cuba kau tengok post-post aku, sure punya lah ada kesalahan menaip!” Bila saya melihat kembali post-post lama dia, memang ternyata admin saya ni seorang yang menaip tanpa membaca dulu, luahan hati betul dia ni. Jadi saya di sini memohon kemaafan walaupun belum hari raya lagi.

 

Saya dan admin memohon sepuluh jari tangan dan sepuluh jari kaki memohon kemaafan atas kesalahan dalam menaip kesemua post-post terdahulu. Saya rasa admin tak akan berubah kot sebab dia sememangnya lahir begitu dan memerlukan bantuan untuk double confirm segala-galanya terutama kerja-kerja dia. Nasib baik sms dengan makwe dia, dia tak minta tolong saya untuk double checking ada kesalahan ayat atau tidak.

Kalau lepas ni post-post yang dikeluarkan oleh admin atau saya sendiri mempunyai kesalahan ayat / menaip. harap maklum, kami memang begini. Harap anda semua faham dan jika ada tertinggal ejaan atau kesalahan menaip, anda cepat-cepat lah tangkap ok? apa yang admin tulis sebenarnya terus dari hati dia, tu yang di menaip tanpa melihat kembali draft dia. tahu nak publish aje.

Wassalam.

Majid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s