Perempuan Vs Lelaki ; Sex

Teringin pula bercerita tentang perempuan vs lelaki, ye lah mana tak sekarang ni kan perempuan boleh buat apa lelaki boleh buat konon nya! tapi bila naik bas mula la “eh, kasi lah perempuan naik dulu!” eh, kata boleh buat apa yang lelaki boleh buat, so berhimpit-himpit lah ngan orang. “Owh, tak gentlemen lah cm ni” eh, ko sapa aku nak kasi lalu? bukan ko nak buat apa lelaki boleh buat ker?

Owh hoi, cm marah pula bila tulis post ni. Berbalik kepada topik kita pula, Perempuan Vs Lelaki dalam sex. Pada permulaannya, topik ni saya discuss ngan kawan saya, seorang doctor dekat satu hospital kerajaan ni. Biasalah, saya ni amik major course pun business, so tak de lah untuk belajar phycology dan physiology ni tapi sebenarnya saya minat akan kedua-duanya sebab saya rasa seperti mengkaji manusia serta tahu macam mana untuk melepaskan diri bila berhadapan dengan satu situasi tertentu.

Ok! Lelaki dalam sex, sebenarnya lelaki ni lah yang terlebih nafsu sebenarnya. Sebab apa? Lelaki ni suka akan sex, tapi pernah tak kah anda terfikir? Pernah tak lelaki hanya melakukan sex hanya dengan seorang perempuan? (In Relationship) Sebab tu lah, kita digalakkan untuk mengkawini 4 orang sebenarnya, sebab lelaki sememangnya tidak cukup untuk melakukan sex hanya dengan seorang.

Tapi ada TIPS! – Lakukan sex yang sememangnya lain dari yang lain, malah, pasangan juga perlu lah merasai nikmatnya! jangan jadi tunggul aje.

If nak melihat kepada seseorang yang sememangnya cool dalam sex life ;

Will Smith

Perempuan pula, bila melakukan sex, ia akan stick pada yang satu, iaitu pasangannya. Tapi bila terfikir tentang yang “mintak’ cerai tu, may be sebab laki dia kot yang agak or tidak pernah sentuh. Sebab perempuan sememangnya memerlukan sex. Lagi satu yang saya teringat, doc tu suruh saya bayangkan tentang satu case ni ;

Perempuan tidak boleh berkongsi pasangannya dengan perempuan lain, sebab sifat mereka yang teramat lah susah untuk ‘berkongsi’ berbanding lelaki yang akan memberikan kasih sayang yang sama rata.

norman-hakim-abby-abadi-1

Apa-apa pun, sebenarnya ada cara untuk mengatasi masalah ni sebenarnya. Sex adalah sesuatu yang sememangnya semulajadi ada didalam setiap benda yang bernyawa. Lakukan sesuatu yang luarbiasa (Sex in Action – Film) sememangnya akan dapat membantu kita untuk meningkatkan ghairah terhadap pasangan kita. Dan pelbagai lagi caranya yang pelik-pelik pun ada, so apa yang menjadi pilihan anda? Tepuk dada tanya selera.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s