Siapa lelaki Metroseksual dan Urberseksual

Siapa lelaki Metroseksual?

  • 280658_227259360644069_100000800199862_573762_888092_oSanggup berabis untuk ketrampilaan dan kesihatan kulit dan kuku.Malahan,mereka rajin untuk ke SPA atau rawatan kecantikan khas untuk lelaki menjaga kebersihan kulit dan kuku agar sentiasa bersih dan nampak berseri.
  • Mengambil tahu tentang produk khas untuk menjaga kulit dan kesihatan tubuh dan dalaman.Malahan mereka akan rajin membelek majalah atau katalog mencari produk terkini untuk menjaga kebersihan kulit dan tubuh.
  • Lihat sahaja kediaman mereka sentiasa kemas,teratur malahan mempunyai bunga dan langsir untuk menaikan seri.Mereka tidak kisah berabis untuk kediaman kerana berangapan ia adalah surga dunia.
  • Gila fesyen dan sentiasa mempunyai rujukan mengenai gaya dan trend terkini.Malahan,mereka yidak kisah berabis untuk kelihatan tampan,kemas dan stylo.Bagi mereka gaya harus ada supaya mereka di hormati dan dipandang tinggi.
  • Gentelmen,mereka melayan wanita dengan baik dan sama rata,Tidak pernah bercakap kasar malahan sentiasa menghormati wanita.Bagi mereka,wanita harus dilayan baik kerana mereka umpama ratu lelaki.

Siapa lelaki uberseksual?

  • Mereka menjaga kebersihan diri namun ia bukan pekara utama.Lelaki uberseksual tidak sangup203138_1835153615_123970_n berabis semata-mata mahu menjaga kesihatan kulit dan kuku.Bagi mereka.banyak lagi pekara lain yang penting terutama dari soal kerjaya dan mencari wang.
  • Jangan cakap mengenai produk kesihatan kulit dan tubuh kepada jejaka uberseksual.Mereka tidak pernah gairah untuk mendapatkan kulit yang licin bak sutera,bagi mereka,lelaki adalah tetap lelaki dan lelaki harus kelihatan seperti lelaki.
  • Kediaman mereka tetap kemas namun ia akan nampak seperti kediaman bujang.Mereka tidak terpernah terfikir untuk membeli bunga hiasan atau berganti langsir.Cukup sahaja kelihatan kemas dan perabot tersusun dengan baik.
  • Mereka akan pakai apa sahaja yang disukai dan tidak pernah mengambil tahu mengenai trend terkini dengan membeli bahan rujukan .Gaya lelaki uberseksual ialah mereka akan mendapat gaya dari meranatau atau melihat penampilan lelaki lain,Mana yang berkenan dihati itulah bahan rujukan mereka.
  • Layan terhadap wanita tetap baik namun cara layanan mereka berbeza dengan kawan lelaki.Lelaki uberseksual akan melayan wanita sebagai seorang wanita dan mempunyai perbezaan dengan cara layanan kawan lelaki mereka.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s