Gadis Idaman Lelaki

Lapan ketegori gadis idaman lelaki

  1. SEKSI,hingga ke saat ini seksi seorang perempuan itu masih menjadi titik tolak utamaCouple_of_Laughs_by_bromden lelaki.”Test”…jika kamu mengenakan baju yang seksi,membuat lirikan mata yang menggoda sambil berjalan masuk ke “coffee bean”,suda pasti semua lelaki yang berada disitu akan tersentak sejenak dan terus berpaling ke arah mu.
  2. CANTIK,untuk menjadi cantik kamu boleh memperoleh dengan mudah.Tinggal hanya kamu berdandan,memakai pakaian terbaik,mengenakan beg tangan dan kasut sedondon serta aksesori yang tepat.Sungguh pun begitu.tetaplah menjadi diri sendiri.
  3. BIJAK,bagi sesorang lelaki,kecerdasan adalah mutlak,mereka menginginkan lawan bicara yang seimbang dan berwawasan.memahami pelbagai macam pekara agar boleh dijadikan bahan diskusi.jadi membaca adalah salah satu cara untuk menambah wawasan.
  4. BERDIKARI.Sifat gemar berdikari menjadi salah satu pekara yang dicari oleh lelaki zaman sekarang,termasuk juga soal kewangan!
  5. TEGAS,menentukan filem yang akan ditonton atau menentukan restoran untuk makan malam merupakan salah satu bentuk ketegasan sesorang perempuan,tidak hanya sekadar mengatakan,ikut suka hati awak la..
  6. BERSIH,setiap gadis harus menitik beratkan soal kebersihan diri,bukan stakat “all out”padaocean_couple_l penampilan luaran sahaja.sebaliknya,dari A hingga Z termasuk kebrsihan organ intim harus juga diiberi perihatin.
  7. PENUH PENGERTIAN,Mengerti tentang kesibukannya,memahami tentang temannya merupakan pekara yang sangat diharapkan oleh lelaki.sama juga halnya dengan keinginan setiap perempuan yang mahu lelaki mengerti tentang kemahuan mereka apabila berbelanja.
  8. SENYUMAN,Ini resepi mujarab yang dimiliki oleh perempuan,maksimumkan dan jadi kan ia sesuatu kebiasan dalam diri.

P/S : Adakah Saya juga inginkan ciri-ciri tersebut?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s