Perempuan Jalang

cheating1 Alahai senangnya nak mendapatkan mereka-mereka ini. Tak susah pun, and money can buy this chick, tapi bagi aku, money tak penting pun, hanya kena ada cara-caranya. Perempuan Jalang ni tak payah nak ayat manis ke ayat power ke, just follow the nature aje. Ada beberapa cara yang aku sendiri create atau buat untuk aku mengetahui seseorang ni perempuan jalang ke tak. So, ni lah cara-cara aku. 5 Cara aku tgk perempuan jalang.

1. Pegangan serta gengaman ku kepada mu.

cheating Aku tak kenal pun dia secara lama tau, just baru aje kenal beberapa sec sahaja, and dengan beraninya aku mengenggam tangannya and puji. wah cantik nya tangan awak (sebenarnya tak pun).

Mengikut petua aku, perempuan yang susah untuk mendapatkannya ada lah dengan mengkutuk habis perbuatan kita. Memang babi cilaka semua adalah, sebab bagi mereka, sentuhan adalah amat2 terlarang. Bagus didikan agama mereka ini. Perempuan ini lah harus dipuji. Kerana keteguhannya untuk tidak membenarkan kulit kita bertemu kulit mereka.

Cheating-1 Tapi untuk situasi mendesak seperti aku mendesak supaya untuk mendapatkan pegangan tangan dia adalah dengan cara gengaman paksaan tangan aku kepada tangannya, dan perkara ini semestinya amat jarang berlaku pada chick masa kini. Tapi kalau keadaan mendesak dan si chick ni menangis (memang jarang lah korang jumpa), bermakna perkataan jalang pada dia tidak ada.

2. Percakapan yang hish! manja NYA~

Aku sentiasa akan melakukan sesuatu perbualan dengan perempuan dengan permulaan ko ko aku aku aje, amat jarang aku pakai awak atau u.. sebab kalau aku pakai, makna nya No. 1 telah terlaksana, maka bermula lah No.2.

funny_slogan_anrti_men_womens_sticker-p217419436354912235836x_325 Memang perempuan mempunyai percakapan yang sopan santun. tetapi, yang santun tu setan dia, mengada2 kat aku. Hahahaha. sebab bagi aku, perempuan yang paling santun adalah dengan menggunakan perkataan KITA KAMU KITA KAMU, itu adalah santun.

Awak awak ni, adoi hai, mengada sangat2.. nak aje aku penyepak. Kebiasaannya aku menguji lagi perempuan jalang ni bermula dari no.1 dan no.2 seterusnya no.3 iaitu :-

3. Jom awak keluar jalan-jalan, movie atau karaoke.

Ok, persoalan, kenapa movie and karaoke aje aku sebut? sebab benda ni lah akan muncul nya org ketiga, sebab tempat gelap. mula lah tangan aku meraba sana meraba sini. mintak pop corn lah, pegang tu lah pegang ni lah. hahahaha.

Selesai no 3. seterusnya no.4.

4. Pujuk rayu

“ala awak, tak kan nak balik, awal lagi ni” hahaha.. bila setan dah masuk kepala, apa lagi, bawak pusing2 dulu sampai pening sampai mabuk sampai mengantuk. and tired rite?

Adoi, bila dah penat, sure lah kena tido? atau rest?

“awak tido aje lah rumah saya hari ni, ok tak?

woman-catching-man-cheating-in-bed kebiasaan ayat perempuan jalang “ kawan2 awak tak kisah ke?” “awak tak kisah ke?” adoi, kalau dah kawan satu kepala, memang kisah tak kisah tu tak jadi masalah, balun sudah.

5. Tah, nak buat apa?

woman-cheating-with-man Ayat ni tak boleh tahan, hahahaha, tak tahu nak buat apa? WTF man! WE ARE HAVING SEX LAH!

Sebenarnya byk lagi cara-caranya, ada cara berani mati, cara ajak keluar, dan pelbagai lah, tapi tu semua aku tak nak sentuh sebab itu sememangnya sudah diketahui umum. hahahaha.. sebab ni artikal aku kan? sebab tu aku tulis cara aku meh. dan sekiranya anda nak tahu secara details lagi cm mana nak tahu pasangan anda jalang atau tidak? PM ME. Saya akan membantu anda.😛

AMARAN : Artikal ini di tulis Berdasarkan pemerhatian dan pengalaman aku.

P/S : Saya ada satu prinsip dalam hidup ni pasal SEX, saya melakukan sex dengan cinta. Jika saya cintakan orang tersebut, saya akan having sex dengan dia.. jika tak ada? mampus ko lah, ko bogel pun aku tak heran (korang jangan kutuk k, try lah bagi perempuan bogel kat aku! mampus aku nak, tak pernah jumpa org cm ni kan? ni korang meet seseorang yang cm tu.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s